Bio well pregled je v bistvu soočanje z našim realnim stanjem na vseh področjih: fizičnem, čustvenim, miselnim in duhovnim.

Ljudje se zelo hitro navadimo živeti z bolečinami, bodisi fizičnimi ali čustvenimi, tako da te postanejo za nas tako normalne, da jih več ne zaznavamo.

Bio well pregled točno te dele izpostavi, nas nekako sooči z njimi in nas na koncu vzpodbudi, da jih prepoznamo in na nek način saniramo.

Bolečina je v bistvu klic telesa, da nekaj ni v redu in če to ignoriramo ali le “utišamo” s tabletami in drugimi produkti, bolečina ne bo izginila, le ublažimo jo. Na koncu ta bolečina preide v bolezen in bolezen v takšna stanja, ki jih je zelo težko, če sploh mogoče reševati.

Zato, prisluhnimo vsem svojim telesom, soočimo se z našimi stanji, poiščimo vzroke in jih odpravimo pravočasno.

Z Bio well-om je to mogoče.

Bio well pregled je unikatna izkušnja in pogosto predstavlja pomembno točko, če ne celo prelomnico na poti našega samozdravljenja in izpopolnjevanja.

Odpre vprašanja, ki so ključna za naš napredek in hkrati naredi bilanco, da vidimo, katera področja pri nas so potrebna spremembe, kaj je treba spustiti in kam usmeriti energijo v prihodnje.