Bio well pregled zajema slikanja avre z Bio well napravo oz. GDV kamero. V osnovi se slikajo konice prstov, ki so po tradicionalni kitajski medicini (TKM) mesto z največjo gostoto akupunkturnih točka na telesu (poleg obraza, stopal in ušes). Po konceptu akupunkturnih točk potekajo energijski kanali ali meridiani, ki pa sovpadajo z določenimi organi in sistemi v telesu. S slikanjem tako dobimo informacije o energijskem stanju organov in sistemov v telesu.

 

Skupek vseh slik ali skenov konic prstov je sij okrog celega telesa, pri čemer uporabljam izraz avra. Ker avra znanstvene definicije nima in živimo v svetu, ko je vse znanstveno dokazano ali potrjeno zelo pomembno, boste namesto tega izraza zasledili tudi izraz Biopolje ali Energijsko polje, jaz pa v ta namen uporabljam izraz avra.

Z Bio well pregledom dobimo vpogled v naše psiho-fizično stanje.

Vsako skeniranje vrne veliko pomembnih informacij, ki vam nudijo resnično celovit pogled na stanje vašega telesnega in duševnega počutja.

Slika ustvarjena z instrumentom Bio-Well, temelji na idejah tradicionalne kitajske medicine (TCM) in jo je skozi 20 let kliničnih izkušenj preverilo več sto zdravnikov z več-tisoč bolniki. Postopek skeniranja je hiter, enostaven in nevsiljiv. Pridobite si povratne informacije v realnem času o tem, kateri dejavniki – pozitivni in negativni – vplivajo na vaše stanje energije. Vsako skeniranje je lahko prikazano na različne načine…

Bio-Well predstavlja analizo energetskega polja in omogoča vpogled v vsakodnevno preobrazbo in vpliv različnih okoliščin, situacij in dogodkovna energetsko polje in s tem na stanje osebe. Bio-Well uporablja na tisoče zdravnikov in raziskovalcev po vsem svetu. Bio-Well ne meri anatomske strukture telesa, ampak beleži funkcionalno stanje organov in sistemov v trenutku merjenja.

🔸Ugotovimo psiho-fizično stanje telesa.
🔸Uvid  v stanje čaker.
🔸Dobimo informacijo na kakšen način in v kakšni meri vpliva stres na naše telo.

Z Bio well kamero na nek način vidimo “preteklost, sedanjost in prihodnost” vašega psiho-fizičnega stanja.